Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-04@21:33:35 GMT

فوتون Auman H۵، اولین کشنده اتوماتیک نیست

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۹۲۸۰۰

فوتون Auman H۵، اولین کشنده اتوماتیک نیست

ایران خودرو دیزل در یک مراسم پرحاشیه از کشنده فوتون Auman H۵ رونمایی کرد. مهمترین حاشیه این برنامه اطلاق عنوان اولین کشنده اتوماتیک به این خودروی تازه رونمایی شده بود.

ولوو FH۵۰۰، دافران H۷، کشنده‌های جدید سیتراک و دیما همگی اتوماتیک هستند و البته اواخر سال ۱۴۰۰ بود که بهمن دیزل از کشنده پرقدرت و اتوماتیک جدید خود به نام امپاور رونمایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران خودرو دیزل در حالیکه می خواست عنوان «اولین» را برای محصول خود تصاحب کند با واکنش خبرنگاران خودرو نویس روبرو شد اما بجای پذیرش اشتباه خود بر رفتار غلط خودشان پافشاری کردند.

پایگاه اینترنتی اسب بخار در همین رابطه می‌نویسد: « یکی از کارکنان روابط عمومی ایران خودرو دیزل به خاطر مطرح کردن اشتباه رخ داده در معرفی فوتون Auman H5 با مدیرعامل ایران خودرو دیزل، برخوردی را با برخی خبرنگاران داشته و گفته است “که چرا چنین پرسشی را از توسلی مهر داشته اید؟”. این کارمند روابط عمومی گفته است که ما از بیان این اشتباه ها در رسانه ها ترسی نداریم و فکر نکنید که با اعلام این خطاها اتفاقی برای ما می افتد.»

روزنامه نگاران تخصصی حوزه خودرو که نسبت به جزئی‌ترین مسائل این صنعت حساس هستند و به دقت ماجراها رصد می‌کنند نیز از این مساله به سادگی عبور نکردند و از آن به عنوان «گاف» یاد کردند. تعبیری که اگر مدیر این مجموعه اشتباه خود را می‌پذیرفت، به آن متهم نمی‌شد. آنها نیز در توییتر و دیگر شبکه‌های اجتماعی به این گاف اشاره کردند و به طور خلاصه اینطور نوشتند که گویا مدیران ایران خودرو دیزل نمی‌دانند که آنها اولین نیستند.

در این بین از برخی مدیران این گاف بعید بود. برای مثال مدیرعامل ایران خودرو با سابقه ۳۰ ساله خود یعنی از بازار خودرو بی خبر بوده که این اشتباه بزرگ را متوجه نشده و حاضر شده در برابر این گاف در مراسم بایستد و صحبت کند.

این رفتار ایران خودرو دیزل نشان داد انگار مدیران آن در خواب زمستانی ماندند و مجموعه از تحولات و پیشرفت‌های سریع رقبای داخلی و خارجی بی‌اطلاع است و اصلا خبر ندارند که برای نمونه شرکت بهمن دیزل در زمستان 1400 از کشنده امپاور با گیربکس اتوماتیک رونمایی کرده است و حتی مرحله نخست فروش آن نیز با استقبال مطلوب مصرف کنندگان روبرو شده است. بنابراین طبیعی است که این مدیران حتی از کیفیت و توان فنی تولیدات رقبای خود نیز بی‌اطلاع باشند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: فوتون Auman H۵ دیما ایران خودرو دیزل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۹۲۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیگنال عجیب قیمت ارز به بازار خودرو/ پژوپارس چند قیمت خورد؟

سعید موتمنی، رئیس پیشین اتحادیه دارندگان نمایشگاه‌ها و فروشندگان خودروی تهران از تداوم رکود در بازار خودرو خبر داد و گفت: اوایل هفته جاری قیمت انواع خودرو در بازار تا دو درصد ریزش را هم تجربه کرد اما این کاهش قیمت تداوم نداشت و در اواسط هفته بار دیگر به قیمت‌های پیشین بازگشت.

وی افزود: افت قیمتی که در اوایل هفته اتفاق افتاده بوده برآمده از کاهش قیمت ارز و ریزش آن از رقم ۶۵ هزار تومان بود.

موتمنی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۳ قیمت بیشتر خودروهای داخلی، مونتاژی و وارداتی در بازار نسبت به آخرین روزهای سال ۱۴۰۲، افزایش ۴ تا ۵ درصدی را تجربه کرده‌ است.

وی تصریح کرد: عرضه همچنان ضعیف است و آنچه درباره تقویت واردات گفته می‌شود هنوز اثر خود را در بازار نشان نداده است؛ اگر عرضه به اندازه کافی بود، وضعیت قیمت خودرو در بازار متفاوت از امروز بود.

قیمت انواع خودرو

رئیس پیشین اتحادیه دارندگان نمایشگاه‌ها و فروشندگان خودروی تهران در تشریح قیمت روز انواع خودرو در بازار گفت: اکنون پژوپارس در کانال ۶۷۰ میلیون تومان قرار دارد و قیمت شماری دیگر از خودروها نیز به شرح زیر است:

۲۰۷ اتوماتیک؛ یک میلیارد و ۸۰ میلیون

دنا؛ یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون

سمند سورن؛ ۷۶۵ میلیون

شاهین اتوماتیک؛ ۸۶۰ میلیون تومان و دنده‌ای ۷۶۰ میلیون تومان

هایما؛ یک میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان

تارا اتوماتیک؛ حدود ۹۸۰ میلیون تومان

تارا دنده‌ای؛ ۷۲۰ میلیون تومان

کوئیک دنده‌ای؛ ۴۴۰ میلیون تومان و کوئیک اتوماتیک ۵۳۷ میلیون تومان

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901999

دیگر خبرها

  • ثبت نام فروش نقدی ایران خودرو / تحویل ۹۰ روزه پس از ثبت نام در سامانه یکپارچه
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • 12 محصول ایران خودرو و سایپا ارزان شد + جدول قیمت
  • قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1403
  • اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است
  • قیمت خودرو امروز ۱۳ اردیبهشت + جدول
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت روز دنا و تارا
  • سیگنال عجیب قیمت ارز به بازار خودرو/ پژوپارس چند قیمت خورد؟
  • خودرو فورد ترانزیت 2025 چه مشخصاتی دارد؟